KEHRİBAR TAŞI BİLENMEYEN FAYDALARI

Kehribar diş çıkarma kolyeküçük çocuğunuzu boğaz dişeti ağrıları hissinden arındırmak için sihirli bir değnek olarak tanıtılır. Diş çıkarma kolyeler güvenli midir? Bu makaleyi okuyorsunuz, çünkü muhtemelen evde bir bebeğiniz var ve bebeğin diş çıkarma semptomlarını ve büyümenin bu aşamalarındaki mücadelesini görüyorsunuz. Bir ebeveyn olarak diş açmayı istediğiniz bebeğiniz için rahatlayın ve yeryüzünde mümkün olan her şeyi yaparsınız. Dağları bebeğiniz için taşımak istediğinizden eminim, aynı zamanda diş çıkarma sorununu çözerken, yaşamı tehdit eden bir şeye girmemenizi de sağlıyorum. Baltık amber diş çıkarma kolyelerinin nasıl çalıştığını anlayalım. Ayrıca etrafındaki güvenlik ve sağlık sorunlarının da farkında olalım. Dahası, bu amber kolye için güvenli alternatifler olup olmadığını görelim. Daha sonra, bebeğinizin her zaman güvende olmasını istiyorsunuz.

Baltık Kehribar Diş Çıkarma Kolyeleri nedir?
Baltık kehribar diş çıkarma kolyeKehribar diş çıkarma necklaes Baltık kehribar yapılır. Amber, sözde çocuğun vücudunun sıcaklığına temas ettiğinde boncuklar tarafından salınan süksinik asit adı verilen bir analjezik madde içerir. Bu süksinik asit daha sonra cilt içinden emilir. Diş çıkarma kolyesi şişmiş, ağrılı diş etlerinde anastezi gibi çalışır. Bunu savunan insanlar, bunun bebeği acıdan kurtardığını söylüyorlar.

Süksinik Asit Nedir?
Süksinik asit, insan vücudunda ve aynı zamanda birçok gıdada bulunan doğal bir elementtir. Kokusuz beyaz bir katıdır. Süksinik asit, ismini , asitin elde edildiği kehribar anlamına gelen Latince Latince kelimesinden  alır . Bir gıda katkı maddesi ve diyet takviyesi olarak kullanılır ve ABD FDA'nın bu kullanımları için güvenli bir şekilde yeniden düzenlenir.

Amber Teething Necklace kullanma mitleri
Kehribar renkli bir kolye kolyesinin destekleyicileri, kehribar tanelerinden süksinik asidin doğal bir ağrı kesici olarak çalıştığını söylemektedir. Diş çıkarma ağrısını gidermek için ilaçsız ve doğal bir yol olduğu için reklam veriyorlar. İşte etrafındaki bazı efsaneler.

İlk önce ilk şeyler: hiçbir çalışma  bu kolyelerin hiçbir şey yapmadığını ispatlamamıştır. Hiçbir modern bilim teorisi bu Pazarlama hilesini doğrulamaz.
Hiçbir çalışma , süksinik asidin analjezik etkisini göstermemiştir.
Baltık sarı da etmez süksinik asit içeren, herhangi bir çalışma vücut sıcaklığında süksinik asit serbest belirtmektedir.
Deriden süksinik asidin bulaştığına dair kanıt yok .
Dışarıda sukkinik asidin kullanıldığına dair hiçbir bilimsel kanıt ağrıyı azaltmaya yardımcı olamaz.
Yukarıdakilerin tümü doğru olsa bile, bir diş çıkarma kolyesinin küçük tanelerindeki asidin konsantrasyonu , diş çıkarma ayları için herhangi bir etkiye sahip olacak şekilde gülünç derecede küçük olacaktır .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NİŞABUR FİRUZE TAŞI ERKEK YÜZÜK

YILANCIK TAŞI

SİYAH ATEŞ OPAL MULTİCOLOR IŞILTILI