YILDIZ YAKUT TAŞI 44 KARAT

YILDIZ YAKUT TAŞI 44 KARAT


OTANTİK TAŞ FARKI İLE MÜKEMMEL 1.KALİTE %100 HAS TAŞ YILDIZ YAKUT TAŞI GÜNEŞ IŞIĞINDA VE SPOT IŞIKLARINDA TAŞIN KIRDIĞI IŞIK (İNDİ) YAKUTUN ORTASINDA YILDIZ OLUŞTURUYOR ÜRÜNÜMÜZ TEK PARÇADIR.ALAN KİŞİYE 925 AYAR GÜMÜŞ YÜZÜK VEYA KOLYE ŞEKLİNE GETİRİLEREK SATILACAKTIR.ALAN KİŞİ HAYRINI GÖRSÜN GÜLE GÜLE KULLANSIN…..AŞAĞIDAKİ VİDEODAN TAŞIN DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ……


NOT: 925 AYAR GÜMÜŞ YÜZÜK VEYA KOLYE YAPIMI BİZE AİTTİR (ÜCRETSİZ)


ÖLÇÜLERİ :19.95 x 17.85 x 10.45 mm


KARAT AĞIRLIĞI :44.85 CaraT


Yıldız yakut yıldız kümesi , bu taşındığında taş yüzeyi üzerinde shimmers altı ışınları yıldız göstermektedir. Yakut kırmızı korindon , safir olarak bahsedilerek korundum diğer tüm renk çeşitleri olduğunu . Korundum dokuz bir derece ileMohs ölçeğine göreikinci sert maddedir. Diamond bir on ile bu ölçek başında yer alıyor. Zengin renk ve ipeksi bir parlaklık ile kombine sertlik ince yakut kadar değerli yapmak ve elmas , zümrüt ve safir ile birlikte , onlara dört sözde ” değerli ” taşgrubunda yer güvenli .


Yakut kırmızısı içinLatince ” ruber ” almıştır .


YILDIZ YAKUT TAŞI

YILDIZ YAKUT TAŞI


Yıldız Yakut krom ve demir içeriğine bağlı olarak , pembemsi gelen portakala ve morumsu ve kahverengimsi kırmızı renk değişir. En çok arzu edilen renksözde “güvercin kanı , ” sadece Myanmarmadenleri bulunan , mavi bir ipucu ile saf kırmızı .


Yakuten pahalı taşlar biri , büyük yakut karşılaştırılabilir elmas daha nadir ediliyor . Ruby Temmuz doğumlu olanlar içinburç taşı olduğunu . Ruby de bir çiftin 15 ve 40. yıldönümlerini kutlamak için kullanılır .


 


yıldız yakutrenkler

Yakuttaşkrom ve demir içeriğine bağlı olarak , pembemsi gelen portakala ve morumsu ve kahverengimsi kırmızı renk değişir. En çok arzu edilen renksözde “güvercin kanı , ” mavi bir ipucu ile saf kırmızı . Renkdağılımı şerit veya lekeler , genellikle düzensiz olduğunu.

renk

En çok arzu edilen renksözde “güvercin kanı , ” mavi bir ipucu ile saf kırmızı . Renk doygunluğu de son derece önemlidir .


aydınlatma

yıldız yakutRenk görüntüleme yönüne göre değişir , yani pleokroyizma göstermektedir. Gün ışığında taşındığındaaltı – ışınları – yıldız ışığı efektitaşınyüzeyi üzerinde iyi parıldıyor .


 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NİŞABUR FİRUZE TAŞI ERKEK YÜZÜK

YILANCIK TAŞI

SİYAH ATEŞ OPAL MULTİCOLOR IŞILTILI