Şifalı Taşlar

Şifalı Taşlar



Şifalı Taşlar evrim döngüsü, üzerinde yaşayan bütün canlıların, hem fiziksel hem de ruhsal gelişimleri açısından birbirlerine bağlılıklarını vurgulayacak şekilde düzenlenmiştir. Ruhsal evrim döngüsü şu şekilde açıklanabilir: Tannsal Kaynak ile bağlantılı olan bilinç, biçimlerin dünyasında görünür hale gelir. Yaratma yeteneğinin gelişmesi giderek, yaratılan biçimlerin sorumluluğunu üstlenmeye dönüşür. Sonunda bilinç, bütünüyle Tannsal Kaynak'a bağlı bir "biçimsizlik" hali yaratır. Karşılıklı yardımlaşma ilişkisi içinde varolmak, tüm yaşam biçimlerinin evrimleşerek en üst düzeylere çıkabilmeleri için önkoşuldur. Biz hiç bir alemi, doğuştan getirdiği nitelikleri açısından bir diğerine göre üstün görmeyiz.

İnsanın da içinde bulunduğu bütün alemlerde ruhsal evrimin ana konusu. Dünya gezegenine ve canlılarına Koşulsuz Sevgi ile Işıkla hizmet etmektir. Siz insanlar aklınız ve iradenizle yaratma yeteneğine sahipsiniz. Eğer size verilen bu armağanların değerini bilir ve başka yaşam biçimlerine özenle yaklaşırsanız, Dünya gezegeni dengesini korur ve enerjisini çoğaltabilir. Yaşam bereketle dolar. Fakat insan, aklını ve iradesini kişisel çıkarlarını korumak, isteklerini doyurmak üzere kullanır ve doğa ile olan etkileşimini dikkate almazsa, ortaya çıkacak olan enerji, yeryüzündeki tüm yaşam biçimlerinin evrimini olumsuz etkileyecektir.

Şifalı Taşlar Alemi yeryüzünde denge oluşturarak bütün yaşama hizmet etmektedir. Şifalı Taşlar l er enerjilerini güneşten ve gezegenin ötesindeki diğer kaynaklardan alırlar. Yeryüzündeki bütün alemler, Şifalı Taşlar aleminin onlara verdiği enerji sayesinde denge ve biçim kazanırlar. Sizler de yaşayabilmek için onlarla ortak bir zemin oluşturmalısınız.

Şifalı Taşlar İnsanlık Alemi'ne insan biçiminde ifade edebilecek nitelikler verirler. Fiziksel bedeniniz Şifalı Taşlarlerden oluşur, bu yüzden onların ruhsal niteliklerini de gösterebilir. Kişiliğiniz ve iradeniz, fiziksel bedeninizin parçası olan Şifalı Taşlar lerden kaynaklanır.

Farkındalığınız arttıkça, bedeninizin parçası olan Şifalı Taşlarlerin tüm varlığınıza uyguladıklan titreşimleri bilinçli şekilde etkileyebilirsiniz. Artık, kendi gerçekliğinizi yaratmanın tamamen kendi elinizde olduğunu görüyorsunuz.

Şifalı Taşlar Alemi, gittikçe daha karmaşık biçimler oluşturarak ve ruhsal enerjinin yüksek titreşimlerine çıkarak evrimlesin Şifalı Taşlar ler kapladıkları fiziksel alandan ayrılmalarına gerek kalmadan enerji alış-verişi yapabileceklerini bilirler. Bu, biçim üzerine aldıkları derslerden biridir. Bu olay, ya yeni bir fiziksel yapıyla, ya da yaşam enerjisindeki artışla kendisini gösterir. Gittikçe daha fazla sayıda insan beş duyuyla algılanan güncel yaşamın gerçekliğini aştıkça, Şifalı Taşlar lerin ruhsal bilinci de bir sonraki varoluş düzeyine evrimleşmenin zamanının geldiğini anlayacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NİŞABUR FİRUZE TAŞI ERKEK YÜZÜK

YILANCIK TAŞI

SİYAH ATEŞ OPAL MULTİCOLOR IŞILTILI